Ayia Napa - Hotel Asterias Beach ****

Místo:
Kypr Kypr
doprava:    letecky strava:    polopenze ubytování:    hotel **** Hotel Asterias Beach
Kód: 603063 Délka: 8 denní zájezd žádný termín: od 15.10.2021
ceny od

22 980 Kč

  • Pobytové zájezdy
Poloha: Hotel se nachází ve východní části Kypru, v proslulé oblasti Makronissos Beach, poblíž Ayia Napy s panoramatickým výhledem na Středozemní moře. Centrum Ayia Napa je vzdáleno 4 km, dostupné místním autobusem. Restaurace, bary, hospůdky a řada obchodů se nachází cca 500 m od hotelu. Mezinárodní letiště Larnaca je vzdáleno 50 km od hotelu.

Pláž: Dlouhá písečná pláž Makronissos se nachází přímo před resortem. Pláž má velmi pozvolný vstup do moře. Bar mají klienti k dispozici jen pár kroků od pláže – za poplatek, klienti s All inclusive mají slevu 10 % na nápoje. Vodní sporty, lehátka a slunečníky jsou možné za poplatek, možnost pronajmutí bambusového domku (cca 30 Euro).

Sport a zábava: Hotel má velice bohatou nabídku animací pro děti i dospělé, také velmi pestrou nabídku sportovních aktivit. Umělý trávníkový tenisový kurt je k dispozici denně od 7 – 24 hodin. V hotelu klienti mají také posilovnu, která je vybavena tím nejmodernějším zařízením. Za poplatek nabízí hotel wellness služby – masáže, kosmetika, kadeřník, sauna, vířivka a parní lázeň. Pro děti od 4 do 12 let je k dispozici Mini Club s dětským hřištěm a rozsáhlým dětským animačním programem. V restauraci si děti mohou vybrat z dětského menu. Denní aktivity pro dospělé: vodní gymnastika, volejbal, jóga a fotbal. Hotel pořádá také večerní aktivity pro děti i pro dospělé.

Pro děti: Pro děti od 4 do 12 let je k dispozici Mini Club s dětským hřištěm a rozsáhlým dětským animačním programem. V restauraci si děti mohou vybrat z dětského menu.

Stravování: polopenze

Polopenze – snídaně a večeře formou bufetu. Při večeři si každý klient hradí nápoje extra. U večeře je vyžadováno formální oblečení.
All Inclusive - Snídaně, obědy a večeře formou bufetu, lehké občerstvení během dne, místní alkoholické a nealkoholické nápoje v místech a časech určených hotelem. U večeře je požadováno formální oblečení.
Premium (Ultra) All Inclusive – Kromě všech nároků balíčku All Inclusive budou hosté, kteří si zvolí balíček PREMIUM ALL INCLUSIVE, mít nárok na následující: bezplatné využití trezoru, kávovar na pokoji, v den příjezdu láhev vína a košík ovoce na pokoji, importované značkové alkoholické nápoje v místech a časech určených hotelem, ledová káva, mléčné shaky, stravování v Ala Carte restauracích, pozdní kontinentální snídaně, exkluzivní slevy na lázeňské procedury, použití saunové a parní lázně.
Premium All Inclusive je na vyžádání

Ubytování: hotel ****

Vybavení: Tento 4* hotel disponuje 288 pokoji, které jsou rozmístěny do několikapatrové, nově zrekonstruované budovy, pokoje ve vyšších patrech jsou přístupné výtahy. Klienti mají k dispozici vstupní halu s recepcí. Recepce zajišťuje tyto služby: směnárna, půjčovna automobilů a kol, doktor na požádání, 24 – hodinová informační služba, pronajmutí trezorů za poplatek. Dále se v hotelu nachází několik restaurací a barů, lobby bar, střesní bar s panoramatickým výhledem na moře, bar u pláže, minimarket, venkovní restaurace. Ve venkovním areálu se dále nachází bazén s dětskou oddělenou částí, sluneční terasa na pláži s lehátky a slunečníky zdarma. Wifi internetové připojení v celém hotelu zdarma

Vybavení pokojů: Ubytování je nabízeno v komfortně vybavených dvoulůžkových pokojích s možností jedné přistýlky, nebo v rodinných pokojích, kde je možnost dvou přistýlek – pro děti. Rodinné pokoje se nacházejí v přízemní části budovy, výhled je do zahrady. Všechny pokoje jsou moderně vybaveny a k vybavení každého pokoje patří vlastní soc. zařízení (sprcha nebo vana, toaleta, fén), klimatizace, telefon, SAT/TV, minibar. Většina pokojů má balkon nebo terasu. Za příplatek je možné ubytování v pokojích s výhledem na bazén, s bočním výhledem na moře, s přímým výhledem na moře. Nově hotel vybudoval i pokoje tzv. swim-up - z těchto pokojů máte vlastní, přímý přístup do společného bazénu (za příplatek).

(TourOperátor: FlyDovolená s.r.o.)

Cena zahrnuje

  • Leteckou dopravu Praha – Larnaca – Praha (let může být operován s mezipřistáním)- Veškeré letištní taxy a poplatky vč. paliva- Váhu odbaveného zavazadla 20 kg / os.- Transfer letiště – hotel - letiště- Ubytování na 7 nocí v uvedeném hotelu s polopenzí - Služby česky hovořícího delegáta- Pojištění proti úpadku CK

Cena nezahrnuje

  • Cestovní pojištění vč. pojištění storna zájezdu - Fakultativní výlety a služby (možno přiobjednat na místě u delegáta)
FlyDovolená s.r.o.

©2024 Cestování.cz