Protaras - Papouis Protaras Hotel (ex. Smartline Protaras) ***

Místo:
Kypr Kypr
,
Protaras
doprava:    letecky strava:    all inclusive ubytování:    hotel *** Papouis Protaras Hotel (ex. Smartline Protaras)
Kód: 603007 Délka: 8 denní zájezd žádný termín: od 15.10.2021
ceny od

18 980 Kč

  • Pobytové zájezdy
  • Protaras
Poloha: Smartline Protaras je situován v příjemném, menším letovisku Pernera, 2 km od centra známého a pulzujícího Protaras. Hotel leží v docházkové vzdálenosti od pláže a všech místních zařízení. Nabízí venkovní bazén, tenisový kurt a Wi-Fi ve všech prostorách zdarma. Obchůdky či restaurace jsou v docházkové vzdálenosti do 500 m od hotelu. Na letiště Larnaca dojedete za 45 minut a na zastávku autobusu do centra města je to 200 metrů.

Pláž: Nejbližší pláž je v docházkové vzdálenosti od hotelu (cca 550 m). Lehátka a slunečníky za poplatek. Na plážích možnost občerstvení a vodních sportů za poplatek. Středisko Protaras a Pernera se vyznačují velkým množstvím pláží, doporučujeme tedy navštívit další moc hezké pláže v okolí.

Stravování: all inclusive

All Inclusive - zahrnuje snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Lehké občerstvení během dne. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje v místech a časech určených hotelem.

Ubytování: hotel ***

Vybavení: K vybavení objektu patří vstupní hala s recepcí, restaurace, bar, výtah. V zahradě bazén, dětské brouzdaliště, terasa na slunění, lehátka a slunečníky zdarma, osušky oproti kauci, bar.
Hosté si mohou zahrát squash nebo si dopřát relaxační masáž. Papouis Protaras nabízí také dobře vybavenou posilovnu, saunu, hernu se stolním tenisem a kulečníkem a dětský koutek. Každý den se můžete těšit na zábavný program a 2-3 krát týdně na živou hudbu.
Vybavení pokojů: K dispozici jsou účelně zařízené pokoje v světlém moderním středomořském designu. Možnost 1 přistýlky pro dospělého anebo 2 přistýlek pro děti (formou palandy). Pokoje disponují satelitní TV, klimatizací, lednicí, příslušenstvím pro přípravu čaje a kávy, koupelnou s toaletou, sprchou a fénem. Většina pokojů má i balkón, pokoje mají standardně výhled na krajinu / hory, za přípatek je možný boční výhled na moře či přímý výhled na moře.

(TourOperátor: FlyDovolená s.r.o.)

Cena zahrnuje

  • Leteckou dopravu Praha – Larnaca – Praha - Veškeré letištní taxy a poplatky vč. paliva- Váhu odbaveného zavazadla min. 20 kg / os.- Transfer letiště – hotel - letiště- Ubytování na 7 nocí v uvedeném hotelu s uvedeným typem stravy - Služby česky hovořícího delegáta- Pojištění proti úpadku CK

Cena nezahrnuje

  • Cestovní pojištění vč. pojištění storna zájezdu - Fakultativní výlety a služby (možno přiobjednat na místě u delegáta)
FlyDovolená s.r.o.

©2024 Cestování.cz