Ayia Napa - Hotel Sea Cleopatra Napa ***

Místo:
Kypr Kypr
,
Agia Napa
doprava:    letecky strava:    all inclusive ubytování:    hotel *** Hotel Sea Cleopatra Napa
Kód: 599337 Délka: 8 denní zájezd žádný termín: od 1.10.2021
ceny od

18 680 Kč

  • Pobytové zájezdy
  • Agia Napa
Poloha: Menší, ale příjemný 3* hotel Sea Cleopatra se nachází v centru známého letoviska Ayia Napa. Centrum města s množstvím obchůdků, barů, restaurací či zábavních podniků je vzdáleno asi 10 minut chůze od hotelu. Známá a moc hezká Limanaki Beach je vzdálena cca 650 m od hotelu a dostanete se zde příjemnou procházkou přes centrum města. Nedaleko hotelu je i zábavní lunapark. Mezinárodní letiště v Larnace je vzdáleno cca 45 km od hotelu. Hotel doporučujeme pro strávení klidnější rodinné dovolené, případně pro mladší páry.

Pláž: Moc pěkná pláž Limanaki je vzdálena cca 650 m od hotelu, kam se dostanete příjemnou procházkou centrem městečka Ayia Napa. Lehátka a slunečníky za poplatek. Na plážích možnost občerstvení a vodních sportů za poplatek. Můžete navštívit také další příjemné a menší pláže v okolí.

Stravování: all inclusive

Snídaně, polopenze nebo All Inclusive – dle zvolené varianty.
Snídaně – formou bufetu.
Polopenze – snídaně a večeře formou bufetu. U večeře si každý klient hradí nápoje sám.
All Inclusive - zahrnuje snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Lehké občerstvení během dne. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje v místech a časech určených hotelem.

Ubytování: hotel ***

Vybavení: K vybavení hotelu patří vstupní hala s recepcí, směnárna, restaurace, ve vedlejší budově je bar s posezením, venkovní bazén s terasou na slunění a s lehátky a slunečníky zdarma. Hosté mohou využívat také zařízení sesterského hotelu včetně baru. Wi-Fi připojení k internetu ve společných prostorách zdarma. Společné prostory hotelu jsou také klimatizovány.

Vybavení pokojů: Ubytování je nabízeno v příjemně a účelně zařízených pokojích s maximální obsazeností 2 osoby. V pokojích typu Superior (za příplatek) je možná 1 přistýlka pro dospělého anebo dítě, v apartmánech (za příplatek) jsou možné až 2 přistýlky. Pokoje disponují centrální klimatizací, telefonem, SAT TV, lednicí, balkonem a koupenou se sprchou a toaletou (fén je možné vypůjčit na recepci hotelu).

(TourOperátor: FlyDovolená s.r.o.)

Cena zahrnuje

  • Leteckou dopravu Praha – Larnaca – Praha - Veškeré letištní taxy a poplatky vč. paliva- Váhu odbaveného zavazadla min. 20 kg / os.- Transfer letiště – hotel - letiště- Ubytování na 7 nocí v uvedeném hotelu s uvedeným typerm stravy - Služby česky hovořícího delegáta- Pojištění proti úpadku CK

Cena nezahrnuje

  • Cestovní pojištění vč. pojištění storna zájezdu - Fakultativní výlety a služby (možno přiobjednat na místě u delegáta)
FlyDovolená s.r.o.

©2024 Cestování.cz