Larnaca - Best Western Plus Larco Hotel ****

Místo:
Kypr Kypr
doprava:    letecky strava:    plná penze ubytování:    hotel **** Best Western Plus Larco Hotel
Kód: 595578 Délka: 8 denní zájezd žádný termín: od 1.10.2021
ceny od

19 780 Kč

  • Pobytové zájezdy
Poloha: Rodinný, nově zrekonstruovaný hotel s ideální polohou, pouze 200 metrů od pláže a cca 15 minut příjemnou procházkou do centra rušné Larnaky. V okolí hotelu naleznete pár obchůdků i restaurací. Vzdálenost od letiště je cca 10 minut jízdy. Hotel nabízí ubytování v zmodernizovaných standardních pokojích, pokojích typu superior, či v apartmánech. Jedná se o příjemný zrekonstruovaný hotel s kvalitním zázemím a skvělou polohou.

Pláž: Písečno-oblázková pláž cca 200m od hotelu. Pláž oddělena pobřežní komunikací. Lehátka a slunečníky za poplatek. Známá pláž Mackenzie je od hotelu cca 300 metrů.

Stravování: plná penze

Snídaně, polopenze nebo Plná penze – dle zvolené varianty.
Snídaně – formou bufetu.
Polopenze – snídaně a večeře formou bufetu. U večeře si každý klient hradí nápoje sám.
Plná penze - zahrnuje snídaně, obědy a večeře formou bufetu. U večeře a obědů si každý klient hradí nápoje sám.

Ubytování: hotel ****

Vybavení: K vybavení hotelu patří vstupní hala s recepcí, směnárna, výtah, kavárna, příjemná moderní restaurace, bar s lounge a venkovním posezením, venkovní bazén s terasou na slunění a s lehátky a slunečníky zdarma. K sportovnímu vybavení náleží menší fitness a sauna. Děti mohou využívat dětskou oddělenou část. Wi-Fi připojení k internetu v celém objektu zdarma.

Vybavení pokojů: Ubytování je nabízeno v nově zrekonstruovaných, stylově zařízených standardních pokojích (maximálně 3 osoby), pokojích typu superior s příplatkem (maximálně 4 osoby) a apartmánech (maximálně až 4 osoby). Pokoje disponují centrální klimatizací, telefonem, SAT TV, setem na přípravu kávy a čaje, trezorem, minibarem, pracovním stolem a koupenou se sprchou a toaletou. Všechny pokoje mají balkón s posezením. Studia a apartmány mají navíc malý kuchyňský kout s lednicí a varnou deskou.

(TourOperátor: FlyDovolená s.r.o.)

Cena zahrnuje

  • Leteckou dopravu Praha – Larnaca – Praha (let může být operován s mezipřistáním)- Veškeré letištní taxy a poplatky vč. paliva- Váhu odbaveného zavazadla 20 kg / os.- Transfer letiště – hotel - letiště- Ubytování na 7 nocí v uvedeném hotelu se snídaní - Služby česky hovořícího delegáta- Pojištění proti úpadku CK

Cena nezahrnuje

  • Cestovní pojištění vč. pojištění storna zájezdu - Fakultativní výlety a služby (možno přiobjednat na místě u delegáta)
FlyDovolená s.r.o.

©2024 Cestování.cz