Severní Kypr - Hotel Topset ***

Místo:
Kypr Kypr
doprava:    letecky strava:    snídaně ubytování:    hotel *** Hotel Topset
Kód: 558498 Délka: 8 denní zájezd žádný termín: od 24.10.2020
ceny od

11 980 Kč

  • Pobytové zájezdy
Poloha: Menší hotelový komplex vybudovaný v typickém lidovém kyperském stylu leží v hezké zahradě ve vzdálenosti cca 3 km od hezkého přístavního města Kyrenia, vzdálenost od letiště Ercan je cca 45 km. V okolí hotelu se nachází menší obchůdky či restaurace. Hotel má vlastní písečnou pláž s plážovým barem (za poplatek). Hotel je vhodným místem pro strávení klidné dovolené a objevování tohoto nádherného ostrova.

Pláž: Menší písečná pláž s uměle vybudovaným molem se nachází hned před hotelem, v moři jsou u vstupu do vody místy kameny a oblázky, dále převládá kamenité dno. Vstup do moře je možný z pláže nebo z mola. Lehátka a slunečníky jsou na pláži zdarma.

Sport a zábava: Biliár, masáže, příležitostné animace pro dospělé, cvičební programy

Pro děti: dětský bazén

Stravování: snídaně

Snídaně nebo polopenze dle zvolené varianty.
Polopenze: Snídaně a večeře formou švédských stolů. Nápoje u veeří si klienti hradí extra.

Ubytování: hotel ***

Vybavení: Hotel rodinného typu se skládá z hlavní budovy, ve které se nachází menší recepční hala se směnárnou, Wi-Fi připojení zdarma (v lobby), lobby bar, bazén a dětský bazén, restaurace a bar s hezkým výhledem na moře, biliár, masáže. Ve velmi pěkné zahradě jsou umístěny jedno a dvoupodlažní budovy s hotelovými pokoji. Slunečníky a lehátka u bazénu jsou zdarma.

Vybavení pokojů: Pokoje jsou jednoduše, ale účelně zařízené s pěkným výhledem na moře či hory. Pokoje s možností 2 přistýlek pro děti. Klimatizované pokoje (centrální klimatizace s možností individuální regulace) mají vlastní, menší sociální zařízení (koupelna se sprchovým koutem, toaleta, vysoušeč vlasů), telefon, SAT/TV, ledničku či minibar (za poplatek), trezor (za poplatek). Většina pokojů má terasu nebo balkón s výhledem na moře, hory či na bazén.

(TourOperátor: FlyDovolená s.r.o.)

Cena zahrnuje

  • Leteckou dopravu Praha – Larnaca – Praha - Veškeré letištní taxy a poplatky vč. paliva- Váhu odbaveného zavazadla min. 20 kg / os.- Transfer letiště – hotel - letiště- Ubytování na 7 nocí v uvedeném hotelu s uvedeným typem stravy - Služby česky hovořícího delegáta- Pojištění proti úpadku CK

Cena nezahrnuje

  • Cestovní pojištění vč. pojištění storna zájezdu - Fakultativní výlety a služby (možno přiobjednat na místě u delegáta)
FlyDovolená s.r.o.

©2024 Cestování.cz