Ayia Napa - ADAMS BEACH *****

Místo:
Kypr Kypr
,
Agia Napa
doprava:    letecky strava:    plná penze ubytování:    hotel ***** ADAMS BEACH
Kód: 554389 Délka: 8 denní zájezd žádný termín: od
ceny od

  • Pobytové zájezdy
  • Pobyty u moře
  • Agia Napa
Proč právě sem: Luxusní hotel s kvalitními službami
Malý vodní park pro děti
Deluxe Wing pouze pro dospělé

Poloha: Oblíbený a známý hotelový areál je od živého centra letoviska Ayia Napa vzdálen cca 3 km. V blízkém okolí naleznete několik obchodů se suvenýry a potravinami. Ideální místo pro příjemnou relaxační dovolenou. Areál se nachází v klidné části letoviska, na samém začátku, pro rodiny s dětmi nabízí i vlastní malý vodní park s tobogány a dalšími atrakcemi. K dispozici je také oddělená část Deluxe Wing, která je určena pouze pro dospělé. Autobusovou linkou je možné pohodlně cestovat do centra letoviska či do jiných míst na ostrově. Zastávka autobusu se nachází hned naproti hotelu.

Vzdálenosti Pláž: 0 m
Centrum: cca 3 km
Letiště: cca 54 km

Pláž: Hotelový komplex se nachází u krásné písečné pláže v zálivu Nissi Bay s velmi pozvolným vstupem do moře. Celá oblast je proslulá svým bělostným pískem a je zde přezdívána "kyperský Karibik". Pláž je organizovaná, k dispozici jsou lehátka a slunečníky (za poplatek), bary, občerstvení, konají se zde denní i noční party. Možnost využití vodních sportů (za poplatek). Hotelovým hostům je k dispozici také menší a klidnější písečná pláž přímo před hotelem.

Sport a zábava: Bazén ve tvaru laguny s masážním proudem, dětský bazén, 2 tobogány, vodopády, líná řeka. Lehátka a slunečníky u bazénu a na pláži zdarma, vnitřní bazén (v zimním období vyhřívaný, největší na ostrově), SPA centrum (za poplatek), malé fitcentrum (zdarma), pára a sauna (za poplatek), solárium (za poplatek), různé druhy masáží (za poplatek), plážový volejbal, tenis, stolní tenis, aerobik, kulečník (za poplatek). K dispozici je dětské hřiště, herna a miniklub (v hlavní sezóně, v cizím jazyce, pro děti od 4 do 12 let). Pravidelné animační programy během dne (v hlavní sezóně, v cizím jazyce), večer živá hudba. Vodní sporty na pláži (za poplatek).

Poznámka: Pokud byste si během svého pobytu chtěli udělat výlet na severní (tureckou) část Kypru, doporučujeme vzít si s sebou platný cestovní pas. Cestování na občanský průkaz na severní Kypr není možné. Cestovní pas musí být v den výletu platný ještě minimálně následujících 150 dní, tato podmínka platí pro občany ČR i SR.

Stravování: plná penze

Polopenze formou bufetu. Předem je možné přikoupit si plnou penzi (obědy formou bufetu).

Ubytování: hotel *****

Vybavení a služby: Vstupní hala s recepcí, 5 výtahů, konferenční sály s moderním audiovizuálním vybavením (kapacita celkem 1050 osob), vnitřní a venkovní bary, snackbary a kavárny, vnitřní a venkovní restaurace, pokojová služba (24 hodin, za poplatek), obchod se suvenýry, zlatnictví, salón krásy a kadeřník, prádelna, lékařská služba, pronájem aut, kaple, kde se konají svatební obřady, zahrada, parkoviště. Osušky na pláž zdarma. Wifi v hotelu i na pokojích zdarma.

V hotelu jsou k dispozici jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje typu Classic s výhledem do vnitrozemí nebo výhledem na moře (tyto pokoje mají možnost jedné přistýlky pro dítě), dále typu Superior s výhledem do vnitrozemí a prostornější pokoje typu Junior Suite a Queen Suite až pro 5 osob (pouze na vyžádání). Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou s vanou a sprchou nebo sprchovým koutem, WC, klimatizací, fénem, trezorem, telefonem, TV/SAT, minibarem, balkónem nebo terasou. Nadstandardní pokoje jsou vybaveny župany a pantoflemi (jen pro dospělé osoby). Dětská postýlka a pobyt s infantem je na vyžádání (celkový počet osob vč. infanta nesmí překročit maximální kapacitu ubytovací jednotky). Hotel nabízí několik pokojů pro handicapované osoby (až pro 4 osoby, na vyžádání).

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Vysvětlivky

(TourOperátor: VENUS TRADE AND TOURS, spol. s r.o.)
VENUS TRADE AND TOURS, spol. s r.o.

©2024 Cestování.cz