Nissi Avenue - Adams Beach *****

  • Pobytové zájezdy
  • Agia Napa
Poloha: Adams Beach se nachází na velmi lukrativním místě, přímo u jedné z nejhezčích a nejvyhlášenějších pláží na Kypru s jemným bílým pískem a azurovou vodou - Nissi beach. V blízkosti hotelu bary, restaurace a obchody. Dobře vybavený supermarket přímo v hotelu.V ceně welcome drink po příjezdu na hotel. Hotel má k dispozici vnitřní bazén, kde je vstup pro hotelové hosty ZDARMA. Autobusová zastávka se spojením do centra letoviska přímo před hotelem.

Doba transferu z letiště do hotelu cca 55 min.

Pláž: Hotel se nachází na jedné z nejhezčích pláží na Kypru - Nissi beach. Plážový servis (slunečníky a lehátka) na hotelové pláži v ceně! Osušky na pláž k zapůjčení ZDARMA (pouze oproti vratné kauci 10 Eur/osuška).

Akce: - Hotel přímo na vyhlášené pláži NISSI BEACH

Stravování: polopenze

Polopenze - snídaně a večeře formou bohatých švédských stolů.

Ubytování: hotel *****

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, wi-fi připojení zdarma, restaurace a bary, lagunový bazén s jacuzzi, dětský bazén, tobogány, slunečníky a lehátka u bazénu. Supermaket přímo v hotelu. Dále se tu nachází kadeřnický salon a salon krásy, nezbytné obchody se suvenýry. Hotel disponuje také vnitřním bazénem, kde je vstup pro hotelové hosty ZDARMA. Hotel má vlastní pláž, kde jsou slunečníky a lehátka ZDARMA.

UPOZORNĚNÍ: Při ubytování hotel požaduje vratnou zálohu 100 Eur/pokoj na případné doplňkové služby (minibar,..). Pokud žádnou službu klient nevyužije, bude mu tato záloha navrácena při odjezdu. Zálohu lze garantovat kreditní kartou nebo zaplatit v hotovosti.

Vybavení pokojů: koupelna/wc, vysoušeč vlasů, trezor zdarma, minibar (za poplatek), wi-fi zdarma, klimatizace, TV, telefon a balkon/terasa s částečným výhledem na moře, úplným výhledem na moře nebo bazén. K dispozici za příplatek pokoje superior, apartmány nebo pokoje "adults only" - pouze pro dospělé nad 16 let.

(TourOperátor: Quality Tours s.r.o.)
Quality Tours s.r.o.

©2024 Cestování.cz