Kissonerga - Cynthiana Beach ***

Místo:
Kypr Kypr
,
Kissonerga
doprava:    letecky strava:    all inclusive ubytování:    hotel *** Cynthiana Beach
Kód: 551445 Délka: 8 denní zájezd žádný termín: od
ceny od

  • Pobytové zájezdy
  • Pobyty u moře
  • Kissonerga
Proč právě sem: Moderní hotel v romantickém prostředí
Krásný výhled na moře z hotelové terasy
Ochotný personál

Poloha: Velmi žádaný hotelový areál s příjemnou atmosférou se nachází v klidném prostředí, na jednom z nádherných a unikátních míst regionu, v oblasti zvané Kissonerga. Okolo jsou zahrady s palmami a krásnou vegetací. Od centra Paphosu, kam je možné dojet pohodlně místním autobusem (zastávka je nedaleko hotelu), je hotel vzdálen cca 10 km. Nejbližší bankomat je v přístavu v Paphosu nebo na Coral Bay. Lékárna je cca 3 km. Nejbližší velký supermarket je v přístavu nebo po cestě do přístavu je Lidl (cca 15 minut autobusem). Archeologické památky hrobky králů v Paphosu jsou ve vzdálenosti cca 5 km od hotelu.

Vzdálenosti Pláž: přímo u hotelu
Centrum: cca Paphos 10 km
Letiště: cca 140 km

Pláž: Hotel leží na skalnatém výběžku nad mořem, kde tvoří přírodní lagunu s křišťálově čistou vodou, která láká ke šnorchlování a potápění. Hotel má vlastní malou, uměle vytvořenou, písečnou pláž. Jedna z nejkrásnějších a nejznámějších zátok s písečnou pláží Coral Bay je ve vzdálenosti cca 5 km od hotelu, kam se lze pohodlně dopravit linkovým autobusem.

Sport a zábava: 2 venkovní bazény, dětský bazén, slunečníky a lehátka u bazénu a na pláži zdarma, vnitřní bazén (vyhřívaný pouze v zimním období od listopadu do dubna), dětské hřiště, sauna (za poplatek), volejbalové kurty (zdarma), kulečník (za poplatek). Tenisové kurty, stolní tenis a fitcentrum – zdarma. Na vyžádání lze zajistit potápění (za poplatek). Hotel pro své hosty pořádá obvykle v hlavní sezóně různé animační programy (v cizím jazyce) a sportovní akce přes den a společenské a zábavné večery (disko, živá hudba, folklórní večírky).

Poznámka: Pokud byste si během svého pobytu chtěli udělat výlet na severní (tureckou) část Kypru, doporučujeme vzít si s sebou platný cestovní pas. Cestování na občanský průkaz na severní Kypr není možné. Cestovní pas musí být v den výletu platný ještě minimálně následujících 150 dní, tato podmínka platí pro občany ČR i SR.

Stravování: all inclusive

Polopenze - snídaně i večere formou bufetu. Doporučujeme přikoupení plné penze (obědy formou bufetu), nebo all inclusive.

Program all inclusive zahrnuje:


Snídaně (06:00-09:30), obědy (12:30-14:30) a večeře (19:00-21:30) formou bufetu

Během obědů a večeří neomezená konzumace místních rozlévaných nealkoholických nápojů (voda, nealko, ovocné šťávy) a rozlévaných místních alkoholických nápojů (točené pivo, víno)
Neomezenou konzumaci rozlévaných místních nealkoholických nápojů (voda, soda, ovocné šťávy, džusy, filtrovaná káva, nescafé, čaj) a rozlévaných místních alkoholických nápojů (točené pivo, víno, koktejly dle nabídky a další) od 10:00-23:00. Venkovní bar je otevřen od 10:00-18:00, hlavní bar je otevřen od 18:00-23:00

Lehké občerstvení ve formě teplých a studených snacků od 16:00-17:30
Kopečkovou zmrzlinu pro děti od 15:00-18:00 ve venkovním baru
O přesném rozsahu stravy, časů a služeb all inclusive jsou klienti informováni po příjezdu do hotelu
Sportovní aktivity - fitcentrum, stolní tenis, volejbal, aerobic, vodní aerobic, stolní hry a boccia

Ubytování: hotel ***

Vybavení a služby: V hlavní budově se nachází recepce, výtah, salónek s TV/SAT, konferenční sál, snackbar, vnitřní restaurace, koktejl bar, bar u bazénu a na pláži, kavárna, vyhlídková terasa, obchod se suvenýr, nádherná zahrada a parkoviště. Wi-Fi v prostoru recepce i na pokojích zdarma.

Hotelový komplex se skládá z několika budov. K dispozici jsou jednolůžkové, dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky a rodinné pokoje pro 4 osoby, které tvoří jedna místnost se 2 pevnými lůžky a 2 přistýlkami nebo palandou pro děti.
Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou s vanou a sprchou nebo sprchovým koutem, WC, klimatizací, fénem, telefonem, TV/SAT, balkónem nebo terasou s výhledem na moře, zahradu, letovisko a okolí. Chladnička (za poplatek cca 3€/den), trezor na pokoji (zdarma). Některé pokoje mohou být propojené. Infant a dětská postýlka na vyžádání (celkový počet osob vč. infanta nesmí přesahovat celkovou kapacitu ubytovací jednotky).

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Vysvětlivky

(TourOperátor: VENUS TRADE AND TOURS, spol. s r.o.)
VENUS TRADE AND TOURS, spol. s r.o.

©2024 Cestování.cz